Széchenyi 2020

Atomerőmű SE - Egis Körmend 88-84

Atomerőmű SE - Egis Körmend 88-84 (25-18, 21-17, 19-28, 23-21)

Atomerőmű SE : Edwin 18/3, Kovács 11/3, Pajor 5/3, Grubor 16, Eilingsfeld 16, Taiwo 8, Buckingham 14/6, Gulyás -.

Egis Körmend: Chambers 16/9, Takács -, Parrish 16/6, Moore 16/12, Cakarun 19/3, Kiss M. -, Ferencz 14/12, Durázi 2, Omenaka 1.

 

Csirke Ferenc : Szeretnék gratulálni a csapatoknak, a játékosoknak és a szurkolóknak is. Ez az őszünk elég hektikusra sikeredett, voltak hátráltató tényezők, de úgy gondolom, hogy mentálisan erősek vagyunk, ez az ötödik hely fantasztikus. Most nem szabad megállnunk, mennünk kell tovább ezen az úton. Egy picit hosszabb pihenőt kapnak most azok a játékosok, akik hétről-hétre sok játékpercet vállalnak a mérkőzéseken. Remélem ezt a játékot tudjuk majd folytatni a következő mérkőzéseken is. Köszönjük a szurkolóknak a bíztatást és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! 


Kocsis Tamás : Ez már zsinórban a harmadik mérkőzésünk, amit a végjátékban bukunk el. Volt, hogy a lepattanózással voltak problémáink, most az eladott labdákkal. Abban a helyzetben, amikor sikerült átvenni a vezetést rossz döntéseket hoztunk, illetve megint kulcsszituációkban maradtak ki a dobásaink. Sajnáljuk, hogy így alakult, természetesne gratulálunk a Paksnak, megérdemelten nyertek. Tisztában vagyok azzal, hogy "elrúgtuk a pöttyöst" a játékvezetőknél, ki kell érdemelnünk újra a tiszteletet, remélem idővel ezt el fogjuk majd érni és ezt nem azért mondom, mert bármilyen közük lenne a vereséghez, csak szerettem volna megjegyezni. Bízunk a jobb folytatásban, megyünk tovább. 


Deon Edwin : Remek mérkőzés volt a mai, gratulálok mindkét csapatnak! Egy dolgot szeretnék kiemelni, az pedig a csapatjáték, összezártunk és jól működtek a támadások és a védekezések. Megmutattuk, hogy milyen jó csapat vagyunk, már csak Frank Áronnak és Paul Atkinsonnak kell visszatérnie, hogy teljes legyen a keret. Megyünk tovább előre, boldog vagyok, hogy sikerült nyernünk! 


Siyani Chambers : Az első félidőben nem a legjobb formánkat mutattunk, a második játékrézben viszont próbáltunk harcolni. Végig ugynaazokat a hibákat követtük el és ezeken nem tudutnk javítani.