Széchenyi 2020

Az Alba Fehérvár csapata látogat ma Körmendre

Az Alba Fehérvár csapata látogat ma Körmendre. Az előző két mérkőzés végeredménye talán nem nyomja rá a bélyegét a mai meccsre, ugyanakkor az Alba Fehérvár csapatával, ismét egy olyan ellenfél érkezik Körmendre, akik eddig négy mérkőzésükből hármat megnyertek, és jelenleg a harmadik helyen állnak a tabellán. Antonis Constantinides is vélhetően törte a fejét, a portugálok elleni dudaszós triplával elveszített meccs után, hogyan adjon önbizalmat a keretnek, amelynél legutóbb a küzdeni akarás nem hiányzott ugyan, de sajnos a szerencse ismét elpártolt mellőlünk. Remélhetőleg a mai mérkőzésen már ismét hazai győzelmet ünnepelhetünk.
Hajrá Egis Körmend!

Antonisz Constantinides: “Meccsről meccsre fejlődünk ami mindenképp pozitívum, persze pszichológiailag nehéz feldolgozni két egy pontos vereséget, amit átéltünk az elmúlt egy hétben. Játékosainknak is sulykoljuk, hogy ilyen a kosárlabda, de látni kell a két mérkőzésen nyújtott pozitívumokat is. Nagy szükségünk lesz a szurkolóink támogatására ezekben az időkben, egy ilyen erős csapat ellen mint az Alba. Szeretnénk nyerni, az első hazai meccsünkön ez sajnos nem sikerült a Kecskemét ellen. Mindent meg fogunk tenni a jó eredmény érdekében, és mindent ott fogunk hagyni a pályán. Teljes kerettel vághatunk neki a mérkőzésnek, mindenki készen áll!”


A mérkőzés a Mindigo oldalán élőben megtekinthető

Egis Körmend - Arconic-Alba Fehérvár
Bajnokság, 5. forduló�Körmend, Körmend Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00.�Vezetik: Földházi Tamás Péter, dr. Mészáros Balázs, Frányó Péter (Páli dr. Kálmán)