Széchenyi 2020

Doktor Péter is hosszabbít

„Örülök, hogy sikerült újabb évekre megállapodni a csapattal, így jövőre is Körmend mezben játszhatok. Bízom benne, hogy szép eredményt fogunk tudni elérni az előttünk álló szezonban.” - nyilatkozta Doktor Péter

A 26 éves irányító újabb 2 évre kötelezte el magát, így továbbra is Egis Körmend mezben fog pattogtatni. Peti egy hosszabb kihagytást követően újra megtalálta formáját, utolsó 10 mérkőzésünkön már közel 20 percet átlagolt. Komoly szerep juthat saját nevelésű játékosunkra az ellőttünk álló szezonban.
Forray Gábor is elmondta gondolatait fiatal játékosunkról:

„Nagyon örülök, hogy sikerült itthon tartani Petit. Ismerem jól, egészen fiatal kora óta követem a pályafutását. Az U20-as válogatottban is én voltam az edzője. Elsősorban 1-es poszton számítok rá. Fizikálisan kell sokat erősödnie, ehhez meg fogja kapni a nyárra való programot. A dobás biztonságán is javítani kell, ami sok-sok gyakorlással fejleszthető, és elengedhetetlen ezen a poszton a döntéshozatal, a kiválasztás, amin sokat fogunk dolgozni. Biztos vagyok benne, hogy olyan teljesítményre lesz képes, mint amit jósoltak neki a tehetsége alapján.”