Széchenyi 2020

Duna Aszfalt DTKH Kecskemét - Egis Körmend

Kecskeméten lép pályára ma este az Egis Körmend csapata. Van miért visszavágnunk, hiszen a negyedik fordulóban egy pontos vereséget szenvedtünk hazai pályán Forray Gábor együttesétől. A lila-fehérek jelenleg 8 győzelemmel és 7 vereséggel éppen minket megelőzve állnak a tabella hetedik helyén. Bár mindkét csapat dolgát sérülések nehezítik, izgalmas mérkőzésre van kilátás. Hajrá Egis Körmend!

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Egis Körmend
Bajnokság, 17. forduló�Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, péntek, 18:00.�Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Tóth Cecília, Farkas Gábor (Farkas Zoltán)

 

Forray Gábor: “A Körmendet sosem szabad lebecsülni, mert ahogy közeledik a tavasz, mindig összeállnak és bejutnak a rájátszásba. Nem téveszthet meg minket az eddigi szereplésük, erős keretük van, rutinos és minőségi játékosokkal. Az eddigiek során voltak hiányzóik, játékost és edzőt is cseréltek, de látszik, hogy folyamatosan javul a teljesítményük. A két amerikai hátvéd határozza meg a játékukat, mellettük pedig Cakarun az, aki veszélyes lesz számunkra. Nem kell bemutatni Ferenczet és Durázit sem, rájuk is készülünk. Egy nagyon nehéz és harcos meccsre számítok. Mi továbbra sem vagyunk könnyű helyzetben, mert a hét elején még mindig voltak kisebb-nagyobb problémák, ami miatt nem tudtunk teljes kerettel készülni.”

Kocsis Tamás: “Nagyon fontos győzelmet arattunk a Szeged ellen, a zalaegerszegi mérkőzés után nagyon fontos volt ez a csapatnak, az pedig különösen növeli a siker értékét, hogy rengeteg sérültünk volt, magasposzton gyakorlatilag csak Cakarunt és Durázit tudtuk használni. Most a közvetlen riválisunk vár ránk, nagyon kemény mérkőzésre számítok, itthon sajnos egy pontos vereséget szenvedtünk, Kecskeméten pedig nem nyert a csapatunk 2011. novembere óta, szeretnénk megszakítani ezt a rossz sorozatot. Sérülések terén még mindig nem állunk jól, ugyanazzal a kerettel vágunk neki a pénteki meccsnek, mint a Szedeák ellen, annyi különbséggel, hogy Eric Adams papírjai megérkeztek, így minden akadály elhárult és bemutatkozhat.”