Széchenyi 2020

Egis Körmend - Atomerőmű SE

Egis Körmend - Atomerőmű SE 82-74 (28-12, 20-15, 15-27, 19-20)

Egis Körmend: Chambers 13/3, Ferencz 9/6, Mitchell 18/6, Durázi 2, Omenaka 13, Cakarun 8, Edwards 9/3, Takács 3/3, Adams 7/3, Doktor P. -, Kiss -, Herczeg -.

Atomerőmű SE: Edwin 24/6, Frank 2, Buckingham 10/6, Eilingsfeld 12, Atkinson 11, Grubor 6/6, Kovács Ák. 6, Pajor 3/3, Taiwo -, Gulyás -.

 

Kocsis Tamás : Gratulálok a csapatnak, a végjáték előtt tudtuk, hogy öt meccsből négyet meg kell nyerni, és ezt maradéktalanul teljesítették. Le a kalappal mindenki előtt, hiszen óriási nyomás alatt hozták ezt az eredményt. Sajnos volt egy kis rövidzárlat a harmadik negyedben, de megmutatta a csapat a karakterét az, hogy nem engedte kicsúszni a kezéből a győzelmet. További sok sikert a Paksnak is, hiszen ők is nagyon küzdöttek, nagy rég nem fordult elő, hogy ennyi győzelemmel valaki lemarad a rájátszásról. 


Csirke Ferenc : Sajnálom a csapatot, én úgy érzem, hogy megérdemeltük volna, hogy a legjobb nyolcba jussunk, hiszen, 14 győzelemmel nagyon rég nem jutott be csapat a playoffba. A fiúk nagyon sokat dolgoztak, és a körülményekről nem szeretnék beszélni, de nagyon nehéz szezonkezdés van mögöttünk, ehhez képest, úgy érzem, hogy mindenki megtette a magáét. A Kupában még versenyben vagyunk, a playoutban pedig szeretnénk megnyerni minden meccset. 


Godwin Omenaka : Nagyon jó volt látni, azt ahogy egymásért küzd a csapat, sok lehetőséget teremtettünk, amivel éltünk is, így belefért néhány hiba. Az a lényeg, hogy bejutottunk a playoffba, ahol szeretnénk magabiztosan játszani. 


Kovács Ákos : Sajnos a mai napon nem volt esélyünk a győzelemre, a Körmend végig vezetett, és talán a harmadik negyedben sikerült felzárkózni kicsit, túl sok könnyű kosarat engedtünk nekik, és így nem lehet nyerni. Innentől kezdve a Kupában a legjobb négybe szeretnénk jutni.