Széchenyi 2020

Egis Körmend - Atomerőmű SE

Sorsdöntő csata előtt áll csapatunk!

A múlt hétvégi bajnokin szenzációs idegenbeli győzelmet arattunk a Falco ellen, ma pedig a rájátszás sorsa dől el, hiszen hazai pályán a Paksot fogadjuk. Fontos hangsúlyozni, hogy a Falco elleni diadal csak akkor számít igazán, ha ma hazai pályán legyőzzük az Atomerőmű gárdáját, amely szintén a playoff pozíciók egyikére pályázik. A bajnokságban idén már , ugyan szoros csatában, de alulmaradtunk a Paksiakkal szemben. Szurkoljunk együtt a fiúknak! Hajrá Egis Körmend!
A pénztárak 16:30-kor nyitnak ki!

Egis Körmend - Atomerőmű SE

Bajnokság, 26. forduló�Körmend, Városi Sportcsarnok, szombat 18:00�Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Benczur Tamás, Györfy Rúben (Dernei Gábor)

 

Kocsis Tamás, Egis Körmend: A szombathelyi győzelem nagy élmény volt, sokat adott a csapatnak és hiszem, hogy ez lökést ad erőt a Paks elleni mérkőzésre is, hiszen akkor jelent valamit a múlt heti bravúr, ha ezt a győzelmet is mellé rakjuk. Van olyan forgatókönyv, hogy vereséggel is bejutunk, de nem szeretnénk mások kezébe tenni a sorsunk. Biztos vagyok benne, hogy az ASE is így áll a meccshez, amióta teljes kerettel meccselnek nagyszerűen játszanak, külön kiemelném Edwint és Eilingsfeld Jánost, az ő limitálásuk kulcs lesz a győzelemhez, amivel szeretnénk megörvendeztetni szurkolóinkat. Bízom benne, hogy teljes lesz a keret, vannak kisebb gondjaink, de remélhetőleg ez nem fogja befolyásolni ezt a sorsdöntő találkozót.

 

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: Egy erős kerettel rendelkező csapathoz látogatunk. Minden téren komplett csapat a Körmend. Nagyon gyorsan játszanak, a Chambers- Mitchell páros hatalmas sebességet szab az egész mérkőzésnek, ennek lassítása komoly feladat minden csapatnak. Nagy fegyver, hogy a két ötös posztos játékos nagyon szépen kiegészíti egymást, totál más taktika kell ha Cakarun játszik illetve ha Omeneka. Nagy koncentrációt igényel, hogy Ferencz Csabi kinti dobásai limitálva legyenek, idén az edzőváltás óta nagyon szépen, tudatosan játszanak rá játékokat. Van pár csarnok, ahol nehéz játszani, mert a közönség hatodik emberként segíti a csapatát, Körmend is ilyen, ennek kizárása is a megoldandó feladatok közé tartozik.