Széchenyi 2020

Egis Körmend - DEAC 89-79

Egis Körmend – DEAC 89-79 (24-14, 19-23, 26-23, 20-19)

Egis Körmend: Chambers 15, Mitchell 22/3, Edwards 11/3, Durázi 5, Omenaka 15, Adams 12/6, Cakarun 7, Takács K. 2, Doktor P. -, Ferencz -.

DEAC: Govens 21/6, Neuwirth -, Mócsán 12/6, Garamvölgyi -, Tóth Á. 4, Drenovac 20/6, Scott 8, Polyák 7/3, Taylor 7, Gáspár M. -.

Djordje Drenovac: 
A Körmend jobban játszott, mi pedig túl sok hibát vétettünk. Igyekeztünk harcolni, hogy visszajöjjünk a meccsbe, de ma egyszerűen nem volt elég. A Körmend nagy önbizalommal játszott, és jól kontrollálta a mérkőzést, gratulálunk nekik.
 
Andjelko Mandics:
A Körmend megérdemelten nyerte ezt a mérkőzést, igyekeztünk szorossá tenni, de végig vezetve magabiztosan hozták a győzelmet. Szerettünk volna közelebb kerülni, de ez csak arra volt, elég, hogy az egymás elleni eredményünk összesítésben így is jobb maradt. Nagyon fontos mérkőzések következnek, igyekszünk megnyerni mindet.
 
Eric Adams Jr.
Nagyon fontos győzelem volt, végig irányítva nyertünk, annak ellenére, hogy a pontkülönbség nem tükrözi, hogy így is, sok hibát vétettünk. A lényeg, hogy győztünk, harcolunk tovább a playoff-ért. 
 
Kocsis Tamás: 
Nagyon örülünk a győzelemnek, a DEAC nagyon jó formában érkezett, ezért nagyon keményen felkészültünk belőlük, aminek köszönhető, hogy a taktikai utasításokat 38. percen keresztül tudták tartani a játékosok, így végig irányítottuk a meccset. Sajnos ennek ellenére, túl sok hárompontos és büntető maradt ki, így az egymás elleni eredményt, nem tudtuk javítani, de a győzelem így is nagyon fontos volt. A cél a nyolc közé kerülés.