Széchenyi 2020

Egis Körmend - Duna Aszfalt DTKH Kecskemét

A hétközi nemzetközi mérkőzést követően ma hazai pályán folytatja a bajnokságot az Egis Körmend. Az ellenfél pedig a hibátlanul kezdő, három győzelemmel álló Kecskemét csapata lesz. A Nyíregyházát, a Szegedet, valamint a Debrecent legyőző lika-fehérek magabiztos és meggyőző játékot produkáltak a szezon elején, és Körmendre is a győzelem reményében érkeznek. Hazai pályán ugyan régen kaptunk már ki Forray Gábor együttesétől, de mindenképpen javulnunk kell a játék szinte minden elemében az előző hetekhez képest. Hajrá Egis Körmend!

Antonisz Constantinides: “Nehéz túrán vagyunk túl és rövid időnk volt felkészülni. A Kecskemét eredményei önmagáért beszélnek, a bajnokság legrutinosabb csapatáról beszélünk, amely nagyszerű formában van. Védekezésben sokat kell javulnunk, fizikális mérkőzés lesz, ahol 40 perces koncentrációra van szükségünk. Ferencz Csaba visszatérése sokat jelent nekünk, teljes kerettel vághatunk neki a találkozónak.”

Forray Gábor: “Természetesen örülünk, hogy sikerült három kiváló győzelemmel indítani a szezont, ám a következő kihívás már itt áll előttünk, minden idegszálunkkal arra koncentrálunk. Idén is erős kerettel bír a Körmend, atletikus és gyors amerikai légiósaik vannak, valamint Cakarun, aki Szolnokról igazolt oda, ő is minőségi kosárlabdázó. Az edző, valamint a magyarok zömében maradtak, és még a fiatalszabály szerint bevethető Omenaka is ott van erősítésként. Tisztességesen felkészültünk belőlük, és minden erőnkkel azon leszünk, hogy bezsebeljük a negyedik sikert zsinórban.”


A mérkőzés a Mindigo oldalán élőben megtekinthető.

Egis Körmend - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Bajnokság, 4. forduló�Körmend, Körmend Városi Sportcsarnok, vasárnap, 18:00.�
Vezetik.: Cziffra Csaba Zsolt, Kapitány Gellért, Balog György Attila (Forrai Sámuel)