Széchenyi 2020

Egis Körmend - Hübner Nyíregyháza BS

Egis Körmend – HÜBNER Nyíregyháza BS 93-76 (35-12, 22-12, 18-20, 18-32)

 

Egis Körmend: Chambers 16/6, Mitchell 20/12, Ferencz 12/6, Moore 22/3, Omenaka -, Balogh M. 8, Durázi 6/3, Kiss M. 5/3, Parrish 4/3, Cakarun -, Herczeg -, Doktor P. -

Hübner Nyíregyháza BS: Perry 21/6, Fazekas -, Kass 4, Mokánszki 2, Williams 16, Dickerson 22/3, Henderson 7, Kiss B. 2, Szobi 2


Antonis Constantinides : Nagyon örülök, hogy az egész mérkőzésen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk. A kispadról is jól szálltak a be a fiatalok, és végig tudtuk tartani a különbséget, talán csak a második félidőben engedtünk ki egy kicsit. Gratulálok a játékosainknak, a szurkolóknak köszönjük, a Nyíregyházának pedig sok sikert, mi szerdán szeretnénk nyerni egy mérkőzést a Europe Cup-ban is, mától erre koncentrálunk. 


Szollár Gergő : Gratulálok a Körmendnek, természetesen tudni lehetett, hogy egy erős csapattal játszunk, mi pedig nehéz helyzetben vagyunk jelenleg. Ennek ellenére, igyekeztünk változtatni a játékunkon az eddigi meccsekhez képest, ami talán az első félidőben nem működött, a második játékrészben azonban már voltak pozitív jelek, karaktert mutatott a csapat, igyekszünk tovább dolgozni, és fordítani a rossz szériánkon. 


Kiss Mátyás : Tudtuk, hogy annak ellenére, hogy a sereghajtó érkezett hozzánk, agresszívan próbálnak majd játszani, de szerencsére jól kezdtük a mérkőzést, néha talán túl könnyű kosarakat hagytunk az ellenélnek, de összességében hoztuk azt amit elvártak tőlünk. Sok sikert a Nyíregyházának! 


Demarco Dickerson : Nagyon gyengén kezdtük a mai meccset, de próbálkoztunk játékban maradni, a második félidőben, már jobb arcunkat mutattuk, ennek ellenére nem sikerült ledolgozni a hátrányt. Gratulálok a Körmendnek.