Széchenyi 2020

Egis Körmend - Kometa Kaposvári KK 85-80

Egis Körmend - Kometa Kaposvári KK 85-80 (21-22, 25-13, 23-30, 16-15)

 

Egis Körmend: Chambers 14/6, Mitchell 8/6, Takács 1, Moore 15/9, Cakarun 15, Omenaka 5, Parrish 2, Durázi 9, Doktor -, Ferencz 16/12
 

Kometa Kaposvári KK: Petersen 13/6, Puska -, Griffin 9/3, Gabrics 19/15, Hughes 18, Bogdán -, Krnjajski 15/9, Paár -, Csorvási 6

 

Antonis Constantinides : Örülök a mai meccs végeredményének és annak is, hogy az idei évben a legjobb támadójátékunkat mutattuk meg. Sikerült védekezésben is nagyjából azokat az elemeket megvalósítani, amit szerettünk volna, de meg kell vizsgálni a harmadig negyedben miért kaptunk ennyi pontot. Ezt leszámítva megérdemelt győzelmet arattunk. 


Ivan Rudez : Gratulálok a Körmendnek, sikerült szorossá tennünk a mérkőzést a végére, de egyenlőre taktikailag nem vagyunk elég érettek ahhoz, hogy az ilyen meccseket meg tudjuk nyerni. Több koncentráció kell a végén, a Körmend úgy érzem megérdemelten nyert. 


Marjan Cakarun : Számunkra ez egy jó este volt, a Kaposvárnak az idei a legerősebb csapata amit eddig láttam, nagyon keményen játszottak és megnehezítették a dolgunkat, főleg a harmadik negyedben nehezítették meg a dolgukat. A lényeg a győzelem, folytatjuk tovább a munkát. 


Krnjajski Boris : Gratulálok a Körmendnek megérdemelten nyertek, nagyon erősek hazai pályán, ezt ma be is bizonyították. Próbáltunk vissza jönni a meccsbe de kritikus helyzetekbe sokat hibáztunk és ezt a Körmend rendre megbüntette. Megyünk tovább.