Széchenyi 2020

Egis Körmend - MVM-OSE-Lions

Ismét összecsap az Egis Körmend és az Oroszlány.

A szezonnyitón elszenvedett vereség után, hazai pályán venne revansot az immáron Kocsis Tamás és Németh Levente vezetésével felálló csapatunk.
A végjátékban elszenvedett vereségek után, nincs könnyű helyzetben az edzőpárosunk, hiszen mentálisan is helyre kell rázni a társaságot,
hogy legalább a hazai meccsek meglegyenek, és visszataláljunk a győztes útra. Az ellenfelünk, szinte hozzánk hasonlóan, felemásan hozza a bajnokságot,
így vélhetően ez egy igazi ki-ki meccs lesz.

Kezdenek látszódni a bíztató jelek a csapatjátékban, amire szükség is lesz, hiszen az Oroszlány elleni idegenbeli meccsen épp a csapatvédekezés, és a lepattanózás nem volt túl meggyőző. Remélhetőleg a mai mérkőzésen megtaláljuk az ellenszerét az OSE játékának. Ahogy Kocsis Tamás fogalmazott, hazai pályán nincs más opció, csak a győzelem, így ebben bízzunk, és ezért szurkoljunk közösen a fiúknak!

Hajrá Egis Körmend!

Egis Körmend - MVM-OSE Lions
Bajnokság, 14. forduló�Körmend, Körmend Városi Sportcsarnok, szerda, 18:30.�Játékvezetők: Benczur Tamás, Minár László Balázs, Földesi Ádám (Forrai Sámuel)

Kocsis Tamás: “Egy csapatnak sem tenne jót morálisan három ilyen végjátékos vereség, mint amilyeneken mi túl vagyunk, de tudom, hogy van olyan erős mentálisan a csapat, hogy ebből is fel tud állni, ha átszakadna a gát, az sok mindenen változtatna és segítene. Természetesen szomorúak vagyunk, hogy a kupaindulás nem jött össze, de ez már a múlt, fontos mérkőzések várnak ránk a bajnokságban, nem tehetjük meg, hogy ezen kesergünk. Az OSE egy jó csapat, ezt az első fordulóban saját bőrünkön is tapasztaltuk, sok pontot kaptunk és durván elbuktuk akkor a lepattanózást, ezek lesznek a kulcskérdések a holnapi mérkőzésen is. Le kell lassítanunk az Oroszlányt, rohanós csapat, védekezésben maximális energia és koncentráció szükséges ahhoz, hogy elvegyük a kinti dobásaikat, amiben nagyon erősek. Hazai pályán nincs más opció, csak a győzelem! Balogh biztos nem lesz még, Mitchell és Durázi továbbra sem 100%-os, de remélhetőleg tudják vállalni a játékot.”