Széchenyi 2020

Egis Körmend - Sopron KC

Egis Körmend - Sopron KC 82-96 (24-31, 23-26, 22-22, 13-17)

Egis Körmend: Chambers 22/12, Edwards 7, Ferencz 5/3, Durázi 12/6, Omenaka 11, Mitchell 13/3, Cakarun 9, Kiss M. 3/3.

Sopron KC: Joseph 17/3, Jones 22/9, Valerio-Bodon 11/9, Barnett 21/6, Durham 12, Takács N. -, Supola 4, Molnár M. 3, Shine 6, Csendes -.

Ferencz Csaba:
Csalódottak vagyunk, hiszen nagyon fontos meccs volt ez számunkra, talán túlgörcsöltük, talán túl alacsony fordulatszámon jöttünk ki a pályára, de el kell ismerni, hogy a Sopron ma nagyon jól játszott. Jól dobtak, jól védekeztek, ma sajnos ennyire volt elég a mi teljesítményünk. 
 
Kocsis Tamás:
Gratulálok a Sopronnak, hazai pályán én úgy érzem, hogy nem szabad így kijönni az első negyedre. Ez a csapat is, ugyanaz ami három mérkőzést nyert zsinórban, érthető módon mindenki csalódott, de remélhetőleg, a szünet után, tiszta fejjel, újult erővel, el tudjuk érni a célkitűzéseinket.
 
Jordan Barnett:
Óriási győzelem volt ez számunkra, nagyon jó energiával kezdtük a meccset, amit végig fent tudtunk tartani. Szerintem a szezon során, most játszottunk a legjobban, ráadásul egy hosszú negatív szériát sikerült megszakítani.
 
Kosztasz Flevarakisz: 
Hat meccs után végre sikerült nyerni, ráadásul a Körmend otthonában, ahol a Sopron 40 év alatt csak egyszer tudott győzni, ha jók az ismereteim. Örülünk, hogy sikerült megtörtni ezt az átkot, és a saját rossz szériánkat is. Úgy érzem ez a csapat sokkal többre hivatott, ezt a játékot várom minden mérkőzésen. Gratulálok mindkét csapatnak, a szurkolóinknak köszönjük a bíztatást.