Széchenyi 2020

Egis Körmend - Szolnoki Olajbányász 2. mérkőzés

Hazai pályán folytatódik a rájátszás. 
 
Sajnos nem sikerült legutóbb élni a lehetőséggel, hogy elvegyük a Szolnok pályaelőnyét, a mai meccsen javítanának a fiúk. A Szolnok a legutóbbi mérkőzést nagyon jól kezdte, és sajnos viszonylag simán élni tudott a pályaelőnnyel, és végül 13 pontos győzelmet aratott a csapatunk felett. Kocsis Tamás vezetőedző kiemelte, hogy nagyon nehéz ellenfelet kaptunk, de hazai pályán semmiképp sem mehetünk ki feltartott kézzel, így a mai mérkőzésen küzdeni kell, hogy életben tartsuk az elődöntős reményeket. 
 
Hajrá Egis Körmend!

Egis Körmend - Szolnoki Olajbányász

Negyeddöntő, 2. mérkőzés
Körmend, Városi Sportcsarnok, szombat 18:00

Egis Körmend: Chambers - Mitchell - Edwards - Durázi - Omenaka

Szolnoki Olajbányász: Durham - Lukács - Barnes - Szubotics - Williamson

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Nyilván nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen 1-0 oda, de szeretnénk egyenlíteni. Sokat videóztunk az első mérkőzés után, hogy kijavítsuk a hibáinkat, a vesztünket a lepattanózás okozta. Védekezésben nagyjából sikerült kiviteleznünk azt amit elterveztünk, de sokkal nagyobb odafigyelésre és koncentrációra van szükségünk, hogy ellensúlyozzuk fizikális hátrányunkat. Mindent megteszünk azért, hogy győzelemmel szolgáljuk ki a szurkolóinkat és életben maradjunk.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Tisztában vagyunk azzal, hogy nehéz mérkőzés vár ránk Körmenden, idegenben sosem egyszerű ellenük nyerni. Átnéztük az első mérkőzésen mik én hibáztunk, emellett abban amikben jók voltunk szeretnénk ugyan olyan színvonalon teljesíteni, mint szerdán. Természetesen szeretnénk ha a mérkőzés után 2-0-ás vezetésünk lenne, de ehhez nagyon komoly teljesítményre van szükség egy jó csapat ellen.