Széchenyi 2020

Egis Körmend - Szolnoki Olajbányász 68-64

Egis Körmend - Szolnoki Olajbányász 68-64 (19-11, 18-19, 17-18, 14-16)

Egis Körmend: Chambers 13, Mitchell 13/6, Adams 12/6, Ferencz 8, Omenaka 5, Cakarun 6, Durázi 3, Kiss M. -, Edwards 3, Takács K. 2, Doktor P. 3/3.

Szolnoki Olajbányász: Durham 18/3, Lukács N. 2, Barnes 7, Szubotics 7/3, Williamson 15, Rudner 6/3, Révész 6, Pongó 3.

Révész Ádám:
Már a mérkőzés előtt éreztük, hogy ez most egy nagyon kemény meccs lesz, nem szeretnék a mérkőzés végén történtekre reagálni. Rosszul dobtunk, és ez egyszerűen túl sokáig hagytuk a Körmendet.
 
Gasper Potocnik:
Szerintem egy 50/50-es meccs lesz, én úgy éreztem, hogy három negyedben is jobbak voltunk, ennek ellenére a Körmend nyert. Sajnálom, hogy ilyen dolgok történtek, szerintem ez nem kosárlabdapályára való, a sportnak nem erről kellene szólnia. Gratulálok a csapatomnak a küzdelemért.
 
Kocsis Tamás:
Nagyon büszke vagyok a csapatra, szívből és akaratból győztük le a Szolnokot. Sajnos a játékunk ennek ellenére nem volt túl jó, ráadásul egy napunk van regenerálódni, és elképzelhető, hogy az dönt majd, hogy ki tud majd frissebben odaállni. Szeretnénk kiélvezni a playoffot, a tét óriási, ami látszódik az ilyen jelenetekből, ettől függetlenül, úgy gondolom, hogy a játékosoknak, ezt a pályán a játékban kell majd megmutatni.
 
Ferencz Csaba:
Életem egyik legfizikálisabb párharcán vagyok túl. Mindenki a védekezésre koncentrált, a zónáknál sajnos volt egy kis megakadás, de úgy gondolom, hogy a csapat kőkeményen harcolt ezért a győzelemért, és megérdemelten kényszerítettük ötödik meccsre a Szolnokot.
Szeretném hozzátenni, hogy a kemény párharcokat elfogadjuk, de a tiszteletlenséget, a kispadunk és a közönségünk felé tett megnyilvánulásokat azonban nem, ez nem kosárpályára való, mi megadjuk a tiszteletet a másik csapatnak, de el is várjuk azt.