Széchenyi 2020

Egy pontos vereség a Kecskemét ellen

Továbbra sem találja a ritmust az Egis Körmend csapata. A hétközi csalódást keltő finnországi vereséget követően ezúttal a Kecskemét csapata tört borsot Antonis Constantinides csapatának orra alá. Ezzel a vereséggel pedig egy hosszú ideje tartó hazai veretlenségi sorozat szakadt meg a KTE ellen. Sajnos a bajnoki rajt nem úgy sikerült, ahogy mindannyian szerettük volna, de még nagyon az elején járunk a pontvadászatnak, így mindenképpen lesz még lehetőségünk kijavítani a mostani rosszabb eredményeket. 
Egis Körmend – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 74-75 (18-17, 18-14, 13-24, 25-20)
Bajnokság, 4. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok
Cziffra Csaba Zsolt, Kapitány Gellért, Balog György Attila (Forrai Sámuel)

Egis Körmend: Chambers 7/3, Mitchell 32/12, Parrish 2 , Durázi -, Omenaka 19. Cserék: Takács 2, Cakarun 3, Ferencz -, Moore 6/6, Doktor 3/3.
 
Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Townes 21/9, Wittmann 8/6, Dramicanin 3/3, Ivkovics -, Karahodzsics 14. Cserék: Kucsera 3/3, Klobucar 15, Kiss 4, Fazekas -, Borisov 7/3.
 
Kocsis Tamás: Gratulálunk a Kecskemétnek. Úgy érzem, hogy meg kell találnunk a helyes utat, nagyon gyorsan, mert folyamatosan meccsben vagyunk, szerdán már Euro Cup mérkőzés jön, és meg kell találnunk a győztes mentalitást. Nem vagyok elégedett a mutatott játékkal, a játékosoknak pedig sokkal inkább be kellene tartani az edző által kijelölt taktikát.
Forray Gábor: Sajnos Körmenden eddig mindig szimpatikus vesztes voltunk, azonban ma végre 13 év után újra nyerni tudtunk itt. Ez számunkra óriási dolog, a hazai csapatot 70 pont környékén tartottuk, és egyenrangúak voltunk minden szempontból. Büszke vagyok a csapatra, hogy 4 győzelemmel kezdtük a bajnokságot, jól felkészültünk a Körmendből, és a kulcsszituációkból mi jöttünk ki jobban.