Széchenyi 2020

Elképesztő fordítás az Alba ellen!

Egis Körmend - Arconic-Alba Fehérvár 86-83 (13-19, 14-24, 25-16, 34-24)

 

Körmend: Chambers 12/3, Mitchell 6, Kiss-, Moore 29/27, Cakarun -, Omenaka 14, Parrish 5/3, Durázi 6, Takács -, Ferencz 14/9
 

Alba Fehérvár: Pongó M. 15/9, Somogyi 8, DeCosey 2, Ford 14/3, Philmore 19/9, Vojvoda 15/3, Takács Mi. 2, Takács Ma. -, Kemp 8

 

Antonis Constantinides :" Az első húsz percben nem játszottunk jól sok hibát követtünk el és az Alba el is tudott lépni tőlünk. A második félidőben viszont nagyon jó ritmusba kezdtünk és egy kemény védekezéssel sikerült felzárkózni. Azt gondolom mérkőzésről mérkőzésre javul a játékunk és ennek ma meg is lett a gyümölcse. Köszönöm a szurkolóknak a bíztatást, hogy a rosszabb meccsek után is ilyen nagy erővel buzdítanak minket sokat jelent ez a csapatnak! "


Matthias Zollner : "Először is gratulálok a Körmendnek megérdemelten nyertek, sajnos ez már a második mérkőzésünk a bajnokságba amikor csak egy félidőig koncentrálunk. Sok eladott labdánk volt, a lepattanókat sem szedtük jól és a Körmend kihasználta a hibáinkat. Ezen a szinten nem megengedett, amit a második félidőben nyújtottunk. Még egyszer gratulálok a Körmendnek. "


Godwin Omenaka : "Nagyon nehéz mérkőzés volt, az első félidőben nem játszottunk jól sok lepattanót engedtünk az Albának és sok labdát eladtunk. A másodikban azonban feltudtunk javulni és sikerült egy jó védekezéssel és extra hármasokkal megfordítanunk a meccset."


Pongó Marcell : "Gratulálok a Körmendnek, a mérkőzést szerintem nagyon jól kezdtük kontrolálni tudtuk a játékot egészen a negyedik negyed végéig, azonban a végjátékban hibáztunk és a Körmend extra dobásaival megnyerte a meccset. Megyünk tovább szeretnénk javítani a következő mérkőzésen."