Széchenyi 2020

Fiataljaink harckedvére is hatalmas szükség lesz ma Kecskeméten

Folytatódik az alsóházi rájátszás második “félideje”. Együttesünk 5 mérkőzésből 2 alkalommal tudott eredményes lenni, amely szerint a tabella a következőként alakul:
1. Oroszlány, 13p
2. Egis Körmend, 12p
3. Paks 11p
4. Szedeák 11p
5. Kecskemét 10p
6. Kaposvár 9p

Az elmúlt 5 meccs legjobb formáját a Kecskemét, a Kaposvár és a Paks produkálta, ők 3 győzelmet tudtak bezsebelni. A Wittmann-Bogues-Lukovic hármas a Kecskemétiek legveszélyesebb triója, akik egyébként a következő 5 meccsükből 4-et egy elég erős hazai pályán játszhatnak majd.
A Sage Tolberttel készült meccselőzetetest itt találjátok: https://www.facebook.com/share/v/GtN6bFzfnfTAsuX8/?mibextid=WC7FNe

Nem könnyű helyzetben utazunk Kecskemétre, hiszen Lovre ágyéksérüléssel, Durázi pedig kézsérüléssel bajlódik, ők biztosan nem utaznak el a mai fordulóra. Problémáinkat tetézi Djogo hátsérülése, aki már az OSE ellen sem volt 100%-os állapotban, így az ő játéka még kérdéses a mai játéknapon. Ebből kiindulva az U20-as játékosaink küzdeni akarására óriási szükség lehet a mai meccsen.

Kocsis Tamás vezetőedzőnk a BB1.hu-nak;
“Az alsóházi rájátszás első fordulójában fájó vereséget szenvedtünk a Kecskemét ellen hazai pályán, rossz ritmussal, hozzáállással kezdtünk, később visszajöttünk, de nem volt erőnk fordítani. A legfontosabb az lesz, hogy élesen, koncentráltan kosárlabdázzunk, szeretnénk jó helyzetbe hozni magunkat. Basic és Durázi biztosan nem fog játszani, de az is elképzelhető, hogy lesznek még hiányzók. Nem egyszerű a dolgunk, de mindent meg fogunk tenni.”

Játékvezetők: Benczur Tamás, Makrai Márton, dr. Popgyákunik Balázs
A mindigtvGO élőben közvetíti a mérkőzést. https://n9.cl/7qr3io
Hajrá, Egis Körmend!