Széchenyi 2020

HüBNER Nyíregyháza BS - Egis Körmend

HÜBNER Nyíregyháza BS - Egis Körmend 74-83 (19-23, 22-26, 19-14, 14-20)

Nyíregyháza BS: Perry 20/12, Kiss B. 3/3, Szobi 3, Pipiras 8, Copes 24, Fazekas 5/3, Bazsó 2, Bonifert 2, Kone 2, Dickerson 5/3.

Egis Körmend: Chambers 8, Mitchell 24/12, Takács K. 7/3, Durázi 2, Cakarun 13, Ferencz 10/6, Adams 2, Edwards 7/3, Omenaka 10, Doktor -.
 

Darko Radulovikj : Gratulálok a Körmendnek, végül megérdemelten nyert. A statisztika egyenlő erők küzdelmét mutatja, de attól függetlenül, hogy nagyon készültünk, sok hibát követtünk el. Felelőtlenül eladtuk a labdákat, többször is egy az öt ellen próbáltunk kosárlabdázni, amiről még beszélnünk kell a játékosokkal. Döntő volt továbbá Pipiras kiállítása, mert nagyon fontos játékost veszítettünk el. Kétszer faultolták az eset előtt, ő bírja a kemény játékot, tudom róla, hogy ha nem történik semmi különös, tudta volna kezelni a helyzetet. Egyébként a játék több elemében jól teljesítettünk. Sokat kell elemezünk és felkészülni a következő két, nehéz idegenbeli mérkőzésre. 

Kocsis Tamás : Nagyon kemény mérkőzés volt. Agresszívan védekezett a Nyíregyháza, aminek a második negyedben megtaláltuk az ellenszerét, előnybe kerültünk, de a harmadik negyedre teljesen indiszponáltan jöttünk ki, nem úgy támadtunk, ahogy megbeszéltük. A negyedik játékrész is nagy küzdelmet hozott, amiből végül mi jöttünk ki győztesen. Fontos győzelmet arattunk, megtettük az első lépést ahhoz, hogy esélyünk legyen a rájátszásba kerüléshez. Gratulálok a csapatomnak, a Nyíregyházának sok sikert és kitartást kívánok! 

Erik Copes : Az első félidőben nem kommunikáltunk megfelelően, támadó lepattanókat engedtünk. Vissza kell még néznem a mérkőzést, hogy megmondjam, mi történt a második félidőben. Most sok minden kavarog a fejemben. 


Justin Edwards : Az volt a győzelem kulcsa, hogy nagyon koncentráltan védekeztünk és okosan kosárlabdáztunk, valamint több nehéz dobást is értékesítettünk.