Széchenyi 2020

Justin Edwards visszatér Körmendre

A 2019/2020-as szezonban körmendi színekben pattogtató Justin Edwards újra az Egis Körmend játékosa lesz. A 30 éves amerikai játékos a tavalyi szezonban az ABA Ligában szereplő, montenegrói SC Derby csapatában kosárlabdázott, ahol közel 9 pontot, 4 lepattanót és 2 gólpasszt átlagolt mérkőzésenként. 
 
Csapatunk egyúttal elbúcsúzik Brandon Parrishtől, akinek szerződését szerettük volna meghosszabbítani, a játékos azonban mindenképpen szeretett volna haza utazni. A visszatérése dátumában pedig a vezetőség nem tudott megegyezni vele. Brandonnak további sok sikert kívánunk a karrierjében!
 
Kocsis Tamás: ”Először is szeretnénk megköszönni Brandon Parrish munkáját, amit a csapatért tett, egy remek srác, akit szerettünk volna ugyan marasztalni, de nem sikerült megegyeznünk néhány dologba. Sok sikert kívánunk neki a további karrierjébe. Mindenképpen egy olyan játékost szerettünk volna igazolni, aki több poszton is bevethető, tapasztalt, ismeri a magyar bajnokságot. Ezért esett a választásunk Justinra, aki már bizonyított nálunk és ismeri a közeget. Nagyon bízunk benne, hogy karakterével a még jobb csapategység kialakításában is szerepet fog vállalni. Biztos vagyok benne, hogy érkezésével komplettebb és sokoldalúbb lesz a játékunk.”