Széchenyi 2020

Magabiztos győzelem a Honvéd ellen

Egis Körmend - Budapesti Honvéd SE 81-64 (18-20, 19-11, 25-15, 19-18)

Körmend: Chambers 24/3, Edwards 9, Durázi 15/3, Ferencz 13/9, Omenaka 8, Kiss M. -, Cakarun 10, Adams 2,Nagy P. -, Herczeg -, Geröly -

Honvéd: Simon 5/3, Tanoh Dez 16/3, Sherman 5/3, Peringer 2, Crawley 9, Mijovics 16/12, Völgyi 5, Hajdu 3/3, Kopácsi -, Reizinger -, Csomós 3/3


Kocsis Tamás : Szeretnék gratulálni a csapatnak, sikerült 64 ponton tartani Honvédot, nagyon fontos volt ez a győzelem nekünk. Sajnos elég sok sérüléssel kell küzdenünk, a mai meccsen is történt egy ilyen eset, egyelőre reméljük, hogy Adams-nek nincs problémája, hiszen két nagyon fontos mérkőzés áll előttünk. 


Baksa Szabolcs : Gratulálok a Körmendnek, az első félidőben jó energiák voltak a csapatban, de mégsem tudtuk kihozni a maximumot. A második félidőre kicsit puhán jöttünk ki, a védekezésben sokkal nehezebb volt felvenni a fizikai versenyt, a ritmusunkat sem találtuk, de Körmenden mindig nehéz nyerni, igyekszünk a folytatásban több győzelmet gyűjteni. A hangulat fantasztikus volt, gratulálok a szurkolóknak is. 


Siyani Chambers : Nagyon örülök a mai meccsnek, nagyon kellett ez a győzelem is, úgy érzem hogy megfelelő mentalitással léptünk pályára, jól védekeztünk, és ennek köszönhetjük a győzelmet. Reméljük, most már rátalálunk a győztes útra. 


Tanoh Dez András : Gratulálok a csapatomnak, igyekeztünk jól helytállni, az első félidőben jól játszottunk, aztán elveszett a koncentráció, a fizikai hiányosságok jobban kijöttek és már nem tudtuk ledolgozni a hátrányt.