Széchenyi 2020

Oroszlány a következő állomásunk

z Oroszlány együttese talán az egyik legkiszámíthatatlanabb csapata az idei szezonnak. A bajnokság első szakaszában nem jöttek az elvárt eredmények, majd Váradi Kornél vezetőedző és Shamiel Stevenson leigazolásával friss erőre kapott a csapat. A rájátszásról azonban épphogy lecsúsztak, a playoutban jelenleg 1 győzelem, 3 vereség a mutatójuk. Mi 2-2-vel jelenleg vezetjük az alsóházi tabellát.

Váradi Kornél, MVM-OSE Lions: “Eddig nem azt a teljesítményt nyújtottuk a playoutban, amit magunktól elvártunk, így mindenképp szeretnénk visszatérni a helyes útra és újabb győzelmeket szerezni. Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk, a Körmend egy nagyon kemény ellenfél. Hazai pályán maximális koncentráció és hatalmas energia kell ahhoz, hogy győzni tudjunk ellenük. Nem szolgáltunk rá, de ezekben a nehéz időkben még nagyobb szükségünk van a szurkolóink támogatására, hogy minél hamarabb újra sikeresek lehessünk!”

Két alkalommal szálltunk versenybe, novemberben egy szoros mérkőzésen 87-76-ra nyert az Oroszlány. A márciusi fordulóban hazai pályán fogadtuk őket, ahol 38 pontos győzelemmel távoztak. Doktor Péter szerint emiatt revansot kell venni: https://youtu.be/4Q9obB7X-o4?si=OdboPGJERTsKClsd

A legjobb statisztikákat produkáló játékosuk Kyle Riddley, 27 VAL- és 22 pontátlaggal. A Riddley-Thomas-Polutak tengely az OSE legfőbb fegyvere, ennek hatástalanítása lesz a csapat legfőbb feladata.

Kocsis Tamás vezetőedzőnk egy részletesebb interjút adott a vaol.hu-nak a mérkőzéssel kapcsolatban: https://tinyurl.com/4me5n5r2

A mérkőzést Földházi Tamás Péter, dr. Mészáros Balázs, Pozsonyi László (Hoffmann Gergely) vezeti. Amint a mindigtvGO feltölti a közvetítés a linkjét, cikkünket frissíteni fogjuk.
Hajrá, Egis Körmend!❤️????

Vendégszurkolói tájékoztató:
“Értesítjük vendégszurkolóinkat, hogy az MVM-OSE Lions - Egis Körmend mérkőzésre 70 db vendégjegyet tudunk biztosítani, melyek ára egységesen 2500 Ft.
Jegyvásárlás az alábbi linkre kattintva kizárólag online lehetséges, helyszíni jegyértékesítés nem lesz! Kérjük, hogy csak a V szektorban kijelölt helyekre váltsanak jegyet!
https://jegy.oselions.hu/MVM-OSE_Lions-Egis_Kormend
Helytelenül megválasztott jegytípus esetén a biztonsági személyzet a belépést megtagadja. A vendégszektoron kívüli helyfoglalás azonnali kivezetéssel járhat! 
Parkolás a mellékelt ábrának megfelelően az uszoda parkolójában lehetséges, onnan a mérkőzés helyszíne könnyen megközelíthető! Vendégbüfét biztosítunk!
Sportszerű, jó mérkőzést és szurkolást kívánunk!”