Széchenyi 2020

Szolnoki Olajbányász - Egis Körmend

Szolnoki Olajbányász - Egis Körmend 106-55 (27-16, 24-13, 25-17, 30-9)

Szolnok: Durham 19/9, Lukács 11/3, Barnes 10/6, Williamson 13/3, Szubotics 19/9, Révész 6, Rudner 15/15, Pongó Má. 9/6, Gavin -, Gilszki 2.

Egis Körmend: Chambers 19/3, Parrish 4, Moore 4, Cakarun 6, Omenaka 11, Balogh M. -, Kiss M. 2, Doktor P. -, Ferencz 2, Herczeg 3, Geröly -.
 

Gasper Potocnik : Gratulálok a csapatnak, jár a dicséret a srácoknak, az egész csapatnak. Nagyszerű játék volt a részünkről, főleg, ami a védekezést illeti, tanultunk az Alba elleni mérkőzésből. A második félidőben megfelelően kezdtünk annak ellenére is, hogy sok problémánk van a sérülések, illetve betegségek miatt, de a többiek példát mutattak, hogyan kell ilyen helyzetben is helytállni. Még egyszer nagy dicséret nekik. Most lesz egy kis időnk hogy megfelelően felkészüljünk a következő mérkőzésre, lehetőleg minél teljesebb kerettel. Még egyszer gratulálok a csapatnak! A magam részéről is igyekszem végig koncentrálni, illetve a játékosokat is nyomás alatt tartani, hogy a játék végéig jól játszanak, és kihasználjanak minden lehetőséget, még akkor is ha nagyobb különbséggel vezetünk. Ma nagyszerűek voltak, számunkra ez egy könnyű mérkőzés volt, mert a megfelelő módon játszottak. Sikerült a legjobb dobóikat is megállítani és ez volt a cél a játék előtt. 


Kocsis Tamás : Egy ilyen meccs után először is nyilván gratulálunk a Szolnoknak, gyakorlatilag megsemmisítettek minket. Bármit mondanék az magyarázkodásnak tűnne. Ilyet én még Körmendi csapattól nem láttam ez gyakorlatilag megengedhetetlen. Nyilván elkezdtünk valamit, amin látszik, hogy még nagyon gyerekcipőben jár. Az a baj, hogy nincs időnk dolgozni, napról napra jönnek a meccsek. Hiába volt az eredmény nagyon nagy különbségű muszáj volt arra gondolni, hogy kedden már újra pályára lépünk megint csak idegenben, Sopronban ezért megkockáztatva, hogy ilyen nagy arányú lesz a vereség muszáj volt a játékosokat pihentetni. Ahogy Csaki elmondta mennünk kell a terembe dolgozunk és próbáljuk javítani a hibánkat, reméljük, hogy ez Sopronban már látszani fog. Még egyszer gratulálunk a Szolnoknak. 


Pongó Máté : Azt gondolom, hogy egy tökéletes mérkőzést játszottunk majdhogynem 40 percen keresztül. Tényleg mindenkinek bejöttek a dobásai és jól védekeztünk, voltak gyors indítások szurkolóink is végig támogattak minket nem lehet egy rossz szót sem szólni a mai estére. Köszönjük a támogatást és készülünk a következő mérkőzésre. 


Marjan Cakarun : Nagyon rossz meccsünk volt, jelenleg néhány változáson megyünk keresztül és az egyetlen megoldás most számunkra, hogy megyünk az edzőterembe és keményen dolgozunk, végülis az számít, hogyan tudunk kijönni egy ilyen vereségből. Gratulálok a Szolnoknak, nagyon kikaptunk tőlük, de nem adjuk fel, és mindennap dolgozunk azon, hogy jobbak legyünk.