Széchenyi 2020

Szolnoki Olajbányász - Egis Körmend 96-72

Szolnoki Olajbányász - Egis Körmend 96-72 (29-19, 17-16, 27-17, 23-17)

Szolnoki Olajbányász: Durham 18/6, Lukács N. 2, Barnes 8, Szubotics 16/3, Williamson 13, Rudner 9/9, Révész 12, Aribo 2, Pongó 6/6, Gavin 10/3, Vincze -.

Egis Körmend: Chambers 2, Mitchell 9/3, Adams 10/6, Durázi 10/6, Omenaka 4, Cakarun 14, Ferencz 13/9, Kiss M. -, Edwards 1, Takács K. 6, Herczeg 3, Doktor P. -.
 

Gasper Potocnik : Gratulálok a csapatnak, nagyszerű játék és hozzáállás. Köszönöm a rajongóknak a támogatásukat, velük mindig könnyebb ezért szeretném őket meghívni a lehető legnagyobb számban Körmendre. Ez egy teljesen új játék lesz, de próbálunk készülni a lehető legjobban és kipihenni magunkat a következő két napban. Nehéz meccsre számítok, de megteszünk mindent, hogy nyerjünk. Nehéz megmondani, hogy mi lesz pénteken, a kosárlabda kiszámíthatatlan, de mi megteszünk majd mindent. 

Kocsis Tamás : Gratulálok a Szolnoknak, abszolút fölénk nőttek ma mindenben, nagyon jó játszottak. Mi elvesztettük azt az energiát, ami ahhoz volt szükséges, hogy itt ma nagyon jó eredményt érjünk el. Az eredmény számomra másodlagos, ez a rájátszás, itt minden vereség egyet ér nyilván pénteken szeretnénk javítani és vasárnap visszajönni még egyszer Szolnokra 

Jabril Durham : Muszáj volt ma győznünk, meg kellett védenünk a pályaelőnyt, tudtuk mi a feladatunk a mai napra és követtük a tervünket, szinte tökéletesen, főleg, ami a védekezést illeti. De most elfelejtjük ezt a meccset és felkészülünk a pénteki összecsapásra. Összeségében ez egy nagyon jó mérkőzés volt, nagyszerű volt a csapatjáték, mint támadás és védekezés szempontjából, mindenki szedte a lepattantókat, blokkoltak, dobtak és megszerezték a labdát, ez egy nagyon jó csapatgyőzelem volt ma. 


Marjan Cakarun : Gratulálok a Szolnoknak, ma egyértelműen ők voltak a jobb csapat. Ma ugyanaz történt velük, ami velünk múlt héten otthon, ugyanazzal a energiával játszottak mint mi akkor, de nekünk ez ma nem volt meg és ezért veszítettünk. Nagyon erősen kezdtek, és talán túl hamar adtuk fel, de még nincs vége, ez a rájátszás, mindegy, hogy 1 vagy 20 ponttal veszítesz, a vereség az vereség. 2:1 Szolnoknak, de Körmenden 150%-ot fogunk nyújtani.