Széchenyi 2020

A hibátlan Karhut fogadja az Egis Körmend csapata

Fiba Europe Cup-ban eddig hibátlanul teljesítő finn Karhu csapata lesz az Egis Körmend ellenfele a szerdai összecsapáson. A finnek az első fordulóban hazai pályán 15 ponttal bizonyultak jobbnak csapatunknál, gyakorlatilag esélyünk sem volt győzelemmel lejönni a pályáról. Azóta két fordulót rendeztek az európai kupasorozatban és igen jelentős eltérés mutatkozik a két csapat formája között. Míg ugyanis a Karhu csapata három győzelemmel áll a tabellán, addig csapatunk egyelőre nyeretlenként a csoport utolsó helyén tanyázik. A hétvégi Honvéd elleni győzelem azonban már mutatott bíztató jeleket, így remélhetőleg hazai pályán végre sikerül megsereznünk az első nemzetközi győzelmünket a szezonban.
A finn csapat tavaly is és idén is 4 légióssal vágott neki az idénynek, azonban csak két új külföldi játékos érkezett. Mondhatni tehát, hogy a csapat magja lényegében egyben maradt. Érdekesség, hogy a Bajnokok Ligája selejtező sorozatában azonos ágra kerültek velünk, de a döntőbe jutásért az a Levice búcsúztatta őket, akik minket is két vállra fektettek.
A hazai pontvadászatban eddig 6 mérkőzést játszottak le, és 4 győzelmükkel jelen pillanatban a tabella negyedik helyét foglalják el.
 
A mérkőzésre diákjegy vásárolható 2.000,- Ft-os áron. 10 év alatt a belépés ingyenes! A mérkőzés előtt kizárólag a főpénztár lesz nyitva!
 
Karhu Basket - Egis Körmend
Europe Cup, 4. forduló, Körmend, Körmend Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00.