Széchenyi 2020

Az Anorthosis Famagusta a mai ellenfél

Kezdetét veszi a 3 napos FIBA EuropeCup selejtezőtorna Körmenden

Az Antonis Constantinides vezette csapat ellen a Mogyorósy Szilárd Emléktorna döntőjében már megmérkőztünk, akkor Durázi, Doktor és Djogo nélkül 13 ponttal eredményesebbek voltak nálunk.
Kapu- és pénztárnyitás: 18:00
Mérkőzés: 19:00
Online jegyek: https://jegymester.hu/.../koermendi-varosi.../8261135

Nikola Djogót kérdeztük a mérkőzésről:
„Sajnos nem tudtam játszani az Anorthosis elleni első meccsen a múlt hét elején, de a meccset az oldalvonal mellől figyelve elmondhatom, hogy ők egy olyan csapat, amelyik a fizikális játékát rád erőlteti, megzavarja a csapatrendszert, és felgyorsítja a játékmenetet. Védekezésben nem csak a fizikalitásukkal kell majd felvennünk a versenyt, hanem a saját erősségeinket is be kell mutatnunk, hogy megadjuk az alaphangot a hazai pályán. Támadásban a kulcs szerintem a labda megjátszása lesz 40 percen keresztül, és hogy minél többet tudjunk támadni a nagy nyomás ellenére. Szerencsére ez a második meccsünk ellenük, így nem érhetnek minket nagy meglepetések. Ez egy jó teszt lesz számunkra, hogy lássuk, hogyan tudjuk orvosolni az első meccsen elkövetett hibáinkat, és végül hogyan tudunk elég jól játszani ahhoz, hogy megnyerjük ezt a meccset.”

A 3 szervezett szurkolói csoport 16:00-tól várja a körmendi Főtéren az Egis Körmend szimpatizánsokat, egy jó hangulatú időtöltésre, büfével, majd kb. 18:00-tól egy közös vonulásra a csarnokba.
Az Anorthosis Famagusta szurkolói is szép számban részt vesznek a mai meccsen, előzetes információnk alapján legalább 70 szurkolójuk utazik hozzánk Ciprusról. Az extra hangulat tehát garantált lesz mindkét oldalról.

A FIBA YouTube csatornáján élőben is tudjátok majd követni a mérkőzést:
https://www.youtube.com/live/PuCWJUO5mKc?si=kOr7G9CgixrZphvF
HAJRÁ EGIS KÖRMEND!