Széchenyi 2020

Egis Körmend - Falco KC Szombathely

Egis Körmend – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 89-95 (24-18, 28-30, 20-24, 17-23)

 

Egis Körmend: Chambers 15/6, Takács 6, Parrish 17/3, Moore 15/9, Cakarun 19, Doktor -, Ferencz 9/6, Durázi 4, Omenaka 4.

Falco KC Szombathely: Pot 17/6, Brown 3/3, Kovács 7/3, Tiby 25/9, Keller 7, Perl 13/6, Cowels 11/9, Barac 12, Sövegjártó -, Verasztó -, Krivacevic -.

Kocsis Tamás : Gratulálok a Falconak, a végeredmény nem tükrözi ugyan, de egylabdás mérkőzést játszottunk. Mindent összevetve, büszke vagyok a csapatra, lássuk be a Falco egy igazi BL csapat, nagyon jó játékosokkal. Kaptunk 95 pontot hazai pályán, elsősorban megint a lepattanókon ment el a meccs, ezt orvosolnunk kell, és a Paks ellen javítani szeretnénk.


Milos Konakov : Mindkét csapatnak szeretnék gratulálni, hiszen teljesen mindegy az aktuális tabella állása, Körmenden mindig nehéz nyerni. Így volt ez most is, az első félidőben rosszul védekeztünk, aztán visszajöttünk a meccsbe, és végül a lepattanózásnak köszönhetően, feljavult a játékunk. Gratulálok a csapatnak, és Boldog Karácsonyt. 


Durázi Krisztofer : Rangadóhoz méltó mérkőzés volt, úgy érzem amit az edző kért, meg tudtuk valósítani, de a harmadik negyedben ismét elfogyott az energiánk, én is sérülten játszottam. Ennek ellenére végig partiban voltunk, a végén azonban a rutin döntött, a kulcsmomentumokban a Falco volt a jobb csapat. 


Stefan Pot : Az első félidőben kicsit megzavart minket az atmoszféra, de nagyon jó hangulat volt, így szeret szerintem mindenki kosárlabda mérkőzésen részt venni. Sajnos az elején nem találtuk