Széchenyi 2020

Indul a Kupa, érkezik a Szeged

Szerdán 18:00-kor rendezzük meg a Zsíros Tibor Magyar Kupa negyeddöntőjét Körmenden, a Nikola Lazic vezette SZTE-Szedeákot kell legyőzni a továbbjutásért.

A két együttes idén egyszer már megmérkőzött egymással, akkor Durázi 21 pontjával és Tolbert dupla-duplájával tudtunk győzedelmeskedni. A bajnokság jelenlegi MVP-je Ryan Woolridge és a legtöbb pontátlagú Noah Locke is a Szeged együttesét erősítik, akik az utóbbi 5 meccsükön 2 alkalommal tudtak győzedelmeskedni, a teljes mutatójuk 8 győzelem 9 vereség az NB 1-ben, így most a 6. helyen állnak.

Kapunyitás: 17:00
A jegyek 1.000 forint egységáron kaphatóak a jegymester.hu-n, vagy a kapunyitást követően.

(A mérkőzésre a 23/24-es szezonbérlet is jogosít a belépésre)

A meccset Cziffra Csaba Zsolt, Kapitány Gellért és Minár László Balázs fogják vezényelni, az ellenőr Fekete László lesz.

Kocsis Tamás a BB1-nek:

“A Szeged érkezik hozzánk, és hazai pályán szeretnénk ezt egy jó lehetőségként felfogni. Ha sikerült ezt a találkozót megnyerni, akkor sikerül idén is egy éremért játszani. Másrészt nagyon fontos lenne a csapatnak végre egy győzelem. Az elmúlt hetek nem úgy alakultak, ahogyan azt terveztük, de most az új játékosunk is pályára tud majd lépni. Az ő személyében végre lesz egy irányítónk, aki össze tudja fogni a csapatot, és nem másnak kell elvégeznie ezt a feladatot, akinek igazából nem ott lenne a helye, nem ezért igazoltuk. Bízom benne, hogy a támadásban és a védekezésben is minőségi javulás lesz látható. Nagyon szeretnénk bejutni a Kupa négyesdöntőjébe holnap.”