Széchenyi 2020

Kezdődik az alapszakasz utolsó negyede: A Budapesti Honvéd érkezik Körmendre!

19 lejátszott mérkőzés után gárdánk mérlege 9 győzelem - 10 vereség, amit most kiegyenlítene Kocsis Tamás együttese. A Honvédot az előző mérkőzésen a teltházas vendégszektor támogatásával 87-96-ra győztük le Durázi extra játékával. Ezt a győzelmünket akkoriban a hazai edző, Dragan Aleksic a gyenge védekezés költségére rótta fel. A fővárosi csapat most a 12. helyen állomásozik, azonban az előző fordulóban hazai pályán 14 ponttal múlták felül a 3. helyezett Szolnok csapatát, ami legalább olyan fontos győzelem volt nekik, mint nekünk az Alba elleni. A Honvéd idén mindösszesen 2 győzelmet tudott aratni idegenben, Zalaegerszegen és Kecskeméten. 1999 óta egyébként összesen 7 meccset játszottunk a Honvéd ellen, melyből 6 alkalommal tudtunk nyerni.

A fővárosi csapat 1 módosítást hajtott végre a legutóbbi közös meccsünk óta, decemberben az amerikai Andre Wesson érkezett 3-4-es pozícióba. Érdemes megemlíteni még Ilija Dokovicot (13.6p / meccs), illetve Isiah Brown-t (21.24VAL / meccs) akik a szombati ellenfelünk legkiemelkedőbb játékosai.

A 18:00-kor kezdődő mérkőzést Goda László, Makrai Márton, Fodor Attila (ellenőr: Forrai Sámuel) fogják levezélnyelni, a MindigTVGO pedig élőben közvetíti.
Pénztárnyitás: 17:00
Mérkőzés: szombat, 18:00
Online jegyek: https://jegymester.hu/.../egis-koermend-budapesti.../8266958
Esemény: https://www.facebook.com/share/ZangXUiHPQixdpmG/?mibextid=9l3rBW