Széchenyi 2020

Következik az alapszakasz legkeményebb összecsapása

Az utolsó fordulóban Pécsett mérkőzünk meg, ahol a legjobb 8-ba kerülés a tét mindkét csapatnak. A sorsunk nem csak a mi kezünkben van, hiszen velünk együtt további 5 másik csapat is versenyben van, de győzelem esetén több esélyünk van a play-offra, mint sem.

A forgatókönyv a következő:
MTE-Sopron-Szeged-ZTE - 6. hely
MTE-Sopron-Szeged-Honvéd - 6. hely
MTE-Sopron-DEAC-Honvéd - 7. hely
MTE-Sopron-DEAC-ZTE - 7. hely
MTE-OSE-Szeged-Honvéd - 7. hely
MTE-OSE-DEAC-Honvéd - 8. hely
MTE-OSE-DEAC-ZTE - 8. hely
MTE-OSE-Szeged-ZTE - Nincs playoffba jutás.

Pécsi győzelem esetén semmi esetben sem jutunk a rájátszásba. Részletesebben a BB1 boncolgatta a lehetőségeket: https://bball1.hu/rajatszas-harom-hely-kiado-hatan.../

A szezon valószínűleg legagresszívabb, legkiélezettebb mérkőzése lesz a mai, ahol hazai pályán jellemzően igyekszik tempót diktálni a Csirke Ferenc vezette pécsi csapat, akik 12 meccsükből 9 alkalommal győztek hazai pályán. Ezentúl nekik frissen feljutó csapatként egy hatalmas mérföldkő lenne a rájátszás, főleg úgy, hogy a szezon elején még a bentmaradást tűzték ki célul. Reményeink szerint ezt az örömöt ma nem adjuk meg nekik.

Schmera Gergő, a pécsi Rátgéber Akadémiáról igazolt fiatal játékosunk a meccsről: https://youtu.be/4jQp0ycO6IQ?si=2fc4ZmiYQblzUN40
A decemberi fordulóban Durázi és Sylla dupla-duplájával 88-72-re tudtunk győzni, 31-14-es első negyeddel. A csapat és a stáb a héten mindent elkövetett, hogy pozitív kimenetelű végeredmény születhessen, illetve a játékosok is teljes létszámban tudtak készülni, illetve elutazni a találkozóra.

A Pécsre utazó szurkolóinknak jó utat és jó szurkolást kívánunk, otthonról pedig a mindigTV GO felületén lehet követni a meccset, az 1000 forintos Hunbasket előfizetéssel.
Goda László, Frányó Péter és Horváth Csongor Béla (ellenőr: Farkas Zoltán) fogják a mérkőzést vezetni.
Hajrá, Egis Körmend!