Széchenyi 2020

Nyilatkozatok a ZTE elleni győztes meccs után

Antonis Constantinides: Az előző két meccs után nagyon nagy szükségünk volt erre a győzelemre. Fontos megjegyezni, hogy a szezon nem egy hónap munkájából áll, most is, ahogy tavaly is az elején vagyunk az útnak, és az a lényeg, hogy májusban a méltó helyünkön legyünk. Ezért dolgozunk minden nap. A védőmunkán, a lepattanózáson, még nagyon sokat kell dolgoznunk, de ez a mai meccs remélhetőleg egy pici önbizalmat ad nekünk. Gratulálok a csapatnak, és köszönjük a szurkolást!


Sebastjan Krasovec: Gratulálunk az ellenfelünknek. Nem játszottunk jól, de a küzdés az meg volt. Ahogy a játékosom is említette, a kihagyott büntetők, sajnos túl nagy különbséget jelentettek. Megvolt az esélyünk, hogy nyerjünk, de a mai nap így jött össze, a következő meccsre kell koncentrálnunk.


Wendell Mitchell: Köszönjük a szurkolók hozzáállását, őszinte leszek, számomra ez volt a legjobb meccs, szurkolói szempontból eddigi karrierem során, az ő energiájuk végig hajtott minket a meccsen. Kemény mérkőzés volt, szükségünk volt erre a győzelemre.


Németh Ákos: Nagyon nehéz meccs volt, személy szerint gratulálok a Körmendnek. Mi túl sok hibát vétettünk, egyszerűen nem engedhetjük meg, hogy ennyi büntetőt kihagyjunk egy meccsen. Az első félidőben is túl sok pontot engedtünk a Körmendnek, sokkal kompaktabban kell védekeznünk. A következő meccseken javulnunk.