Széchenyi 2020

Pénteki fordulónappal és 300 km megtételével folytatódik a bajnokság

Együttesünk a holnapi napon Kecskemétre utazik, ahol 18:00-kor Stojan Ivković gárdája ellen mérkőzik meg.

A lila-fehérek a legutóbbi 10 meccsükön 3 győzelmet szereztek: A SZEDEÁK, a ZTE, illetve a Paks csapatát tudták legyőzni. Jelenleg a tabella 14., utolsó helyén állnak, viszont a tabella sűrűsége miatt ismételten nem annyira mérvadó, hogy ki hányadik helyen áll.

Az alföldi csapat 2 helyen változtatott legutóbbi közös meccsünk óta: Forray Gábor vezetőedzőt Stojan Ivković, a volt válogatott kapitány váltotta, erőcsatár posztra pedig Marko Lukovićot igazolták. A csapat legkiemelkedőbb játékosa Shannon Bogues, aki 19.2-es VAL-lal, illetve 15.27-es pontátlaggal a csapat élén tartózkodik.

A játékvezetők Földházi Tamás Péter, Benczur Tamás, Jankovics Viktor Zsolt (MKOSZ ellenőr: Farkas Zoltán) lesznek, a mérkőzés 18:00-kor kezdődik, illetve a MindigTV GO felületén élőben követhetik a találkozót a “Hunbasket (1000 forint)” előfizetéssel rendelkező szurkolóink.

A pénteki ellenfelünk otthonában utoljára 2011. december 17-én tudott győzni csapatunk, így a rájátszás fontosságán túl emiatt is egy meghatározó találkozó következik.
Vendégjegyet a helyszínen lehet majd venni 16:30-tól. A felnőtt jegy 2.000, a diák/nyugdíjas jegy pedig 1.200 forintba fog kerülni.