Széchenyi 2020

Zalakeramia ZTE KK - Egis Körmend

Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend 109-77 (27-16, 30-20, 20-26, 32-15

Zalakerámia ZTE KK: Trice 12, O'Reilly 12/6, Smith 18, Polster 8/6, Ostojic 15, Keller 13/9, Rakicevic 14/6, Zsíros 13/9, Csuti 4, Szalay -, Simó -.

Egis Körmend: Chambers 17/3, Kiss -, Moore 5/3, Mitchell 13/3, Cakarun 11, Omenaka 10, Durázi 14/3, Ferencz 5/3, Doktor -, Takács 2, Geröly -, Herczeg -.



Sebastjan Krasovec : Először is boldog új évet kívánok minden kedves szurkolónknak. Nagyon jó mérkőzést játszottunk, az első félidőben szinte tökéletes kosárlabdát mutattunk. A harmadik negyedben feljött a Körmend, energiát vesztettünk, de volt egy kis időnk hogy pihenjünk és a negyedik negyedben ismét remek volt a játék. Végig a hátunk mögött éreztük a közönséget. Fontos siker volt, hiszen egy nagyon nehéz idegenbeli mérkőzés vár ránk az Alba otthonában. 


Kocsis Tamás : Ez a találkozó az első félidőben már eldőlt. Egy értékelhető negyedet mutattunk, az a harmadik volt. Ezt Körmend mezben nem lehet megengedni, ugyanis rosszul lehet játszani, de ennyire figyelmetlenül nem. Köszönjük a szurkolóknak, hogy végig biztattak bennünket. Dolgozni fogunk, hogy kijöjjünk ebből a helyzetből is, aki nem akar ebben részt venni, annak el kell gondolkodnia. 


Danilo Ostijic : Gratulálok a Körmend együttesének is, mert nagyon harcolt és küzdött. Igyekeztünk a héten jól felkészülni az ellenfélből, ami azt hiszem sikerült. A pályán nagy energiát tettünk bele a meccsbe már az elejéről. Nagyon köszönjük a szurkolóinknak ezt a fantasztikus hangulatot és a segítséget, amit adtak. Ez egy nagy rangadó, tudtuk mit jelent mindenkinek, tényleg a nézők voltak a hatodik játékosunk. 


Durázi Krisztofer : Szeretnék gratulálni a ZTE csapatának, megérdemelten győzött. Nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után. Köszönjük a szurkolóknak a biztatást. Amit megbeszéltünk és gyakorlunk hét közben, azt valahogy nem sikerül a pályán megmutatnunk. Voltunk már hasonló helyzetben, nagyon fontos lesz, hogy csapatként dolgozzunk tovább és összekapjuk magunkat.