Széchenyi 2020

Érkezik hozzánk a címvédő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapata


Az idei sorsolást követően egyértelművé vált, hogy szurkolóinknak a karácsony mellett lesz még egy dolog, amit várhatnak decemberben: a nagy Körmend - Szombathely találkozót. A három szurkolói csoport kéri a B-középbe jegyet váltó fanatikusokat, hogy legkésőbb 14:30-ig mindenki érkezzen meg a szektorba, hiszen koreóval készülnek és szeretnék időben kiosztani a látványelemeket.
A mérkőzés előtt a klub címerével ellátott termékeket vásárolhatnak szurkolóink, akár karácsonyi ajándékként is. A főbejáratnál lévő előtérben találhatják majd a pultot, ahol a kapunyitástól a következőket kínáljuk: Karkötő: 990 forint. Táska: 2990 forint. Kulacs: 4490 forint. Kulcstartó: 2490 forint. Csapatképpel ellátott naptár a 2024-es évre: 3490 forint. A felsorolt termékek első körben korlátozott darabszámban készültek, de igény esetén a következő hazai mérkőzésre újakat készíttethetünk, illetve amiből marad, azt szintén a következő találkozó előtt szurkolóink megvásárolhatják. Legyen szép az ünnep az Egis Körmend relikviáival!
___
Lássuk hát a nyers statisztikákat:
Falco:
Múlt hét pénteken a DEAC csapata megverte a Fehérvárt, a Falco pedig a Zalaegerszeget, így a Milos Konakov vezette szombathelyi csapat jelenleg az 1. helyről várja a szombati találkozót.
12 lejátszott bajnoki mérkőzésből 11 győzelem és 1 Szeged elleni vereség a mérlegük.
A Falco meccsenként átlagosan 93.8 pontot szerez, kapott pontok tekintetében ez a szám 76.1.
A legeredményesebb játékosuk a 9-es mezben játszó Perl Zoltán, aki átlagosan 20.9 pontot dob meccsenként, (ranglista 4. hely) és 29.75-ös VAL teljesítménymutatója van (ranglista 2. hely).

VS.

Egis Körmend
Csapatunk jelenleg 17 ponttal (több csapattal is pontazonosan) a 6. helyen áll (teljes kerettel az idei szezonban eddig 2 alkalommal tudtunk kiállni.)
11 lejátszott mérkőzésből 6 győzelem és 5 vereség az eddigi mérlegünk
A dobott pontjainkat tekintve 82.1, a kapott pontjaink pedig 76.1 ebben a szezonban
A legtöbb pontot szerző játékosunk Malik Morgan, aki 16.78 átlaggal 14. a ranglistán. A VAL-t tekintve Sage Tolbert a legjobb játékosunk, a 10. helyen áll 22.27-es teljesítménymutatóval.
___
A mérkőzés az M4Sport+ csatornán élőben is megtekinthető lesz!
Kapunyitás: 14:00
Mérkőzés kezdete: 15:00
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Goda László, Ádám József (Páli dr. Kálmán)
___
Aki nem rendelkezik bérlettel, annak azt javasuljuk, hogy online elővételben vásárolja meg jegyét a derbire, hiszen kiemelt mérkőzésről van szó, előfordulhat, hogy hosszú sorok alakulnak ki a jegypénztároknál, illetve nem szeretnénk, ha valamely fanatikus szurkolónk az esetleges teltház miatt nem jutna be a mérkőzésre.
Érdemes tehát időben érkezni a mérkőzésre!
(Jegyvásárlás link lejjebb)
Tisztában vagyunk vele, hogy ez a mérkőzés mindig többről szól, mint egy átlagos hétköznapi kosárlabda meccs, azonban kérjük, hogy sportszerűen buzdítsátok szeretett csapatunkat. Köszönjük!
___
/Linkek/
Online közvetítés: https://m4sport.hu/elo/mtv4plus/
Jegyvásárlás: https://jegymester.hu/.../koermendi-varosi.../8265318
A mérkőzés jegyzőkönyve: https://hunbasket.hu/merkozes/x2324/hun/hun_24431
Meccselőzetes Fepuval: https://youtu.be/vRHqaeETID4?si=OBtY032Ay3KGf7q7
Harcoljatok, a városunkért