Széchenyi 2020

Sajtó akkreditáció

Információ sajtó akkreditáció igényléséről

A sajtó munkatársai az aktuális mérkőzést megelőző napon legkésőbb 12 óráig akkreditálhatnak, kizárólag a team@egiskormend.hu e-mail címen.

A határidők után érkezett akkreditációkat egy médium képviselőjétől sem áll módunkban elfogadni.

Klubunk a személyes adatokat – az irányadó adatvédelmi előírásokkal egyezően – harmadik félnek nem továbbítja. Az akkreditált újságíróknak joguk van a számukra kijelölt munkahelyeket (vendég kispad melletti sajtótribün) igénybe venni és ott dolgozni, ugyanakkor kötelesek a sportrendezvény látogatásával kapcsolatos szabályozást maradéktalanul betartani. A fotósok munkavégzésük során működésükkel nem zavarhatják a televíziós közvetítést, nem akadályozhatják az MKOSZ és a FIBA hivatalos médiafelületeinek láthatóságát.

sajtótátékoztatót a mérkőzés lefújását követő 15 percen belül, a sportcsarnok VIP részlegében kialakított sajtószobában tartjuk.

Az Egis Körmend, mint az adott esemény szervezője, fenntartja a jogot arra, hogy minden olyan akkreditációs kérelmet – indoklás nélkül – elutasítson, amelynek benyújtója korábban a klub hírnevét, üzleti és egyéb érdekeit sértő tartalmat tett közzé, osztott meg.